Forum Dla Osób Takich Jak TY i MY :D "My We Dwóch coś na temat"
gienello89Administrator
Cześć jestem Gienek, mieszkam na wsi mój znak zodiaku to BYK (wiadomo) , pić alkohol zacząłem zaraz po skończeniu podstawówki, albo nawet w podstawówce , nie pamiętam bo to dawno dosyć było, no i tak se mieszkam na wsi nie ? noo i w ogóle fajnie jest nie ? tylko trochę za dożo rolników mieszka na mojej ulicy, chciałbym żeby sie wynieśli, bo ich bydło psuje powietrze w wiosce i okolicach, jeśli może ktoś coś z tym zrobić będę wdzięczny, aaa no i mam takiego sąsiada po kurw***ego którego też trzeba zlikwidować, strasznie denerwujący typ, mieszka nade mną, ogólnie kawał szmaty reszta gnoja do utylizacji sie nadaje, no ale nie o to nie o to, w ogóle to gnój od smoka wywalam nie ? taka moja praca,okropny smród ale idzie sie przyzwyczaić. no to chyba będzie na tyle o mnie nie ?? noo to trzymajta sie ludziska he-ej.
BUHHHAHAHAHAHA . (zapraszam do rywalizacji, ktoś napisze lepszą (krótką) historie ze swojego zycia ??
)

Cześć mam na imię Daśko , lat nie wiem ile ,po 10 straciłem kompletnie rachubę , nie pije ponieważ mam wszywkę ,A na dodatek mieszkam w Wygnajewie (okolice Krasnego Stawu jadąc ze wschodu na zachód).Mieszkam w chacie, w sumie to przychacie, ale to nic mój sąsiad mieszka w ziemiance i ma o tyle fajnie ,że mu nie wieje,tak jak Mi. A poza tym zajmuje się hodowlą bydła rogatego, i nie wiem co mój przedmówca miał na myśli z psuciem powietrza w okolicy, jest git-hit klimat pełną gębą. Wiadomo mam 2 fakultety 1 z orki, 2 zaś z siania trawy, Ale moją prawdziwą pasją jest hodowla bydła wyścigowego, Mam już kilka medali na koncie z moją ekipą , ale pniemy się dalej. Może Pan Gienello89 , ma tam na wsi konkurencje dla mnie do wyścigów byczych zaprzęgów. Pozdrawiam moich fanów . czołem.

siemandero to ja hapc-o
nie czuje że rymuje
ale dobrze sie z tym czuje
gdyż to powoduje ze moja ksywa niezle sie prezętuje
''yo yo'' nie jestem z tej ekipy w mej wsi
lecz jak ide moją ulica kazda dupcia drzy.
studęcka ulica ma
każdy ją zna
gdy nią ide mówie wszystkim siema
na wsi każdy zna hapcia
bo przed barem zawsze spali kapcia
twierdze że moja wioska jest doskonała
kto myśli inaczej pokazuje wała JAJA DRAP!
nigdy inaczej się nie nazywała
dziadzi zawsze stała pała
bo on z naszej wioski jest
myśli że jest the best
moja mama jadwiga zwie się
a tata wiesiu audiana ją wiezie
powiedzialem juz wszystko co mialem powiedziec
chyba że coś jesszcze chcesz wiedziec
wtedy napisz do mnie jesli cię na to stac
mówie wszystkim siema kurwa mac.............................................
Ostatnio edytowany przez hapc-o (2010-03-26 00:27:21)